1 OP 1 TRANSFORMEREND PAKKET

 

Brighter days.

Verlang jij ook zo naar die zomerse dagen? 

 

I've got you covered! Ik heb een pakket verzameld waardoor je moeiteloos ervaart hoe de binnenwereld van een vrouw in elkaar zit. Dit is voor jou als je eraan toe bent om te gaan voor een nieuwe koers, een next level. Als jij het jezelf gunt om je presence (opnieuw) vanuit je hart te activeren en te versterken.

 

Mijn meest geliefde 1 op 1 pakket, waarin ik zo voor en in de zomer 3 maanden aan je zijde sta. Ik ben heel enthousiast over het aanbod.

 

We kijken vooruit naar zonnige dagen en kleuren, een straal zonlicht op een leeg doek. De ramen open, de koffie vers. Vrolijke gesprekken en je ogen héél even gesloten. Hier houden we de natuur in handen en komen we heerlijk tot rust.

 

Naast het programma is er een intune fase en een nazorg fase met mij. De 3 sessies zijn magisch en transformerend: meditaties, coaching, opstellingen, carddecks met verse bloemen in de meest activerende setting.

 

Het resultaat is een magische doorbraak. Zo ga je dingen zien die je voorheen helemaal niet zag. Een experience die je nooit meer zal vergeten. We gaan dit samen doen. Voor wie dit voelt. Laat me weten als je interesse hebt in een plek, dan stuur ik je een persoonlijke uitnodiging.

 

Dit is de belofte van een lange, warme zomer.

 

Liefs, Mariska

 

TRANSFORMATION CODES