VROUWENSESSIES

 

Vergis je niet in de kracht van een vrouw.

 

Voel je deze kracht?  Vrouwensessies zijn er voor vrouwen die willen werken met hun lichtkracht om ten volste gebruik te maken van hun potentie en vrouwenkracht.

 

MOOI Vrouwensessies zijn regelmatig terugkerende bijeenkomsten met intuïtieve thema's die ik kleinschalig aanbied. De sessies zijn laagdrempelig, open voor iedereen. De ontmoetingen zijn in een huiselijke sfeer op een prachtige buitenlocatie.

 

Tijdens een Vrouwensessie bijeenkomst focussen we ons op onze ademhaling; de stilte neemt ons in. We staan in verbinding met onze dromen, verlangens, emoties, energie, gevoel, fysieke ervaringen en onze wijsheid. We zijn ze ons gewaar terwijl we ons overgeven aan de totale ontspanning. We leren onszelf vanuit een rustpunt te observeren. We werken met ons eigen lichtkracht. De diepgaande energie is belangrijk om het contact met je eigen zielskern te activeren. Je gaat je vrouwelijkheid omarmen en belichamen en gaat daar de enorme kracht van voelen en ervaren, vergis je niet in de energie van een vrouw. Een vrouw die haar vrouwelijk energie belichaamt, belichaamt een grenzeloze power. Door het samenzijn met andere vrouwen tijdens de sessies versterken we elkaar. We openen onze harten en er ontstaat licht en liefde, een krachtenveld waarbinnen wijsheid en zielsafstemming tot uiting kunnen komen. Dit energiewerk, de heling, is de ultieme transformatie waar je op hebt gewacht!

 

KIES HIER JE EIGEN VROUWENSESSIES:

 

 

KIJK IN  "AGENDA & CONTACT" VOOR DE EERSTVOLGENDE VROUWENSESSIES.