LICHT MEDITATIE

 

 

Vergis je niet in de kracht van een vrouw.

 

 Voel je deze kracht? Licht Meditatie is er voor vrouwen die willen werken met hun lichtkracht om ten volste gebruik te maken van hun potentie en vrouwenkracht.

 

Licht Meditatie zijn regelmatig terugkerende bijeenkomsten waarbij ik kleinschalige meditatiesessies aanbied. De sessies zijn laagdrempelig, open voor iedereen en ook geschikt voor vrouwen die niet eerder hebben gemediteerd.

 

Tijdens een meditatiesessie focussen we ons op onze ademhaling; de stilte neemt ons in. We staan in verbinding met onze dromen, verlangens, emoties, energie, gevoel, fysieke ervaringen en onze wijsheid. We zijn ze ons gewaar terwijl we ons overgeven aan de totale ontspanning en aan het zijn. We leren onszelf vanuit een rustpunt te observeren. We werken met ons eigen lichtkracht. De diepgaande energie is belangrijk om het contact met je eigen zielskern te activeren. Je gaat je vrouwelijkheid omarmen en belichamen en gaat daar de enorme kracht van voelen en ervaren, vergis je niet in de energie van een vrouw. Een vrouw die haar vrouwelijk energie belichaamt, belichaamt een grenzeloze power. Door het samenzijn met andere vrouwen tijdens de meditatie, versterken we elkaar. We openen onze harten en er ontstaat licht en liefde, een krachtenveld waarbinnen wijsheid en zielsafstemming tot uiting kunnen komen. Dit energiewerk, de heling, is de ultieme transformatie waar je op hebt gewacht.

 

  • Kleinschalige bijeenkomsten
  • Persoonlijke, begeleide meditaties
  • Voor iedereen toegankelijk
  • In verbinding met je gevoel, dromen & innerlijke wijsheid
  • Sessies met intuïtieve thema's
  • 1,5 uur per bijeenkomst in groepsverband
  •  €45-

 

KIJK IN DE "AGENDA & CONTACT" VOOR DE EERSTVOLGENDE LICHT MEDITATIESESSIE.