DROOMDOELEN PROGRAMMA

 

 

Wanneer ben je voor het laatst verliefd geweest op jouw leven?

 

Het is mijn missie om jouw bewustzijn verder te laten groeien en om je dat magische gevoel van verliefd zijn op het leven (weer) te laten ervaren.

 

Het Verdiepende Droomdoelen Programma geeft een diepe transformatie in je leven.

Je gaat een reis maken vanuit jouw allerdiepste essentie.

Ik reik verschillende tools en technieken aan die je hierbij zullen helpen.

Je herstelt het contact met je kern, om deze weer toe te kunnen laten als krachtbron.

Je doorbreekt patronen en laat onnodige ballast los, waardoor de liefde voor jezelf kan helen.

Je ervaart meer rust, flow en liefde in het leven en (her)vindt de weg naar jouw droomdoelen.

 

Het Verdiepende Droomdoelen Programma in het kort:

 • Diepgaande persoonlijke & professionele ontwikkeling
 • Gesprekken, opstellingen, inzichten, meditaties, rituelen & persoonlijke opdrachten
 • Werken vanuit de ziel, dwars door alle lagen van het ego en het overlevingsmechanisme
 • 1,5 uur persoonlijk groeitraject | 3 uur per bijeenkomst in groepsverband
 • 6 bijeenkomsten per programma | 3 maanden Basisprogramma | 6 maanden Verdiepingsprogramma
 • €825,- exclusief btw per programma

 

Welke methodes & thema’s komen aan bod?

 •  Liefdevol verbinden met jezelf en je relaties
 • Familieopstellingen
 • Vrouwenwerk
 • Interne veiligheid & grenzen
 • De 5-minutenregel voor je emoties
 • Innerlijk kind-werk
 • Innerlijke criticus
 • Persoonlijk leiderschap
 • Energetisch lichaamswerk
 • Sensuele energie
 • Meditaties
 • Visualisaties
 • Rituelen
 • Journalen
 • Dansen
 • Natuursessies

 

Wat mag je verwachten?

 • Je neemt je eigen plek in
 • Een diepe heling van onverwerkte emoties, waardoor je steeds meer in de flow van je leven komt
 • In contact staan met je vrouwelijke, emotionele en fysieke intelligentie
 • Leven en werken met je eigen volledige lichtkracht.
 • Je komt dichterbij je eigen essentie en innerlijke wijsheid
 • Je ervaart meer ruimte voor lichtheid en speelsheid
 • De sleutel van verbinding met jezelf en je relaties
 • Je ervaart autonomie en innerlijke kracht
 • Je doorbreekt belastende patronen
 • Je bevrijdt jezelf van systemische belasting
 • Je creëert ruimte voor je authenticiteit

 

Hoe ziet het Droomdoelen Programma eruit?

Tijdens het verdiepende Droomdoelen Programma maak je gedurende langere tijd - 3 tot 9 maanden - een verdiepingsslag in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. In een persoonlijk groeitraject of in een kleine groep van drie tot vijf personen vinden er bijeenkomsten plaats, waar je inzichten opdoet via thema’s, gesprekken, rituelen, opdrachten, meditaties en persoonlijke opstellingen. Je leert te luisteren naar je innerlijke stem en je leert energetisch en systemisch in je kracht te staan. Zo voel en begrijp je steeds beter waar jij met je leven naartoe wil, waar jouw hart ligt en waar jouw droomdoelen op je wachten!

 

Basisprogramma (3 maanden):

Module 1: Je droomdoelen van het leven

Wanneer ben jij voor het laatst verliefd geweest op jouw leven?  Het is je missie om je bewustzijn verder te laten groeien en dat magische gevoel van verliefd zijn op het leven (weer) te voelen. Je gaat een reis maken uit je hoofd in je hart en (her)vindt de weg naar jouw droomdoelen. Je hoeft het niet allemaal (zelf) te doen. Hoe is het als je het leven door je heen laat bewegen? Hoe is het om jezelf, alles wat er in je leeft en het leven, te ontvangen en te laten gebeuren? Ben je ook klaar voor de transformatie? Zonder al te weten wat ervoor in de plaats komt? Vanuit die overgave. Dat is de kern van transformatie. Durf jij je over te geven aan de onvoorspelbare kracht van transformatie? 

 

Module 2Je zelfliefde ontmoeten

Het krachtigste antwoord  op al je vragen: zelfliefde. Onvoorwaardelijk van jezelf houden, is de basis van een gelukkig leven. Het begint met een houding van aanwezig zijn bij jezelf. En van daaruit voelen wat je behoeftes zijn. Dat is jezelf liefhebben. Er zijn voor jezelf. Dit is zo'n mooi en gaaf proces. Vanuit die ruimte ontstaat echt inzicht, in plaats van een leven lang onvrede en acties vanuit afkeuring. Liefde zoeken buiten jezelf voelt leeg, onverzadigbaar. Je mag het jezelf gaan geven!

 

Module 3: Je enorme rijkdom aan levensenergie die in je huist | Leven met de seizoenen van de natuur

Al eeuwenlang maken mensen gebruik van rituelen en dat is niet voor niets. Rituelen helpen je te leven op een manier die passend is voor jou. Een fijne basis, een soort fundering voor jezelf. Juist in tijden van groei. Deze periodes zijn vaak oncomfortabel. Je zet stappen die spannend zijn, daarom is het fijn een soort van houvast te hebben. Rituelen en tools bieden richting en helpen je dicht bij jezelf te blijven. Om te zakken in je lichaam en de enorme rijkdom aan levensenergie te ontdekken die er in je huist. Ontdek hoe fijn het is om bewust gebruik te maken van je eigen rituelen zoals meditatie, journalen, voelen, cyclisch leven en leven met de seizoenen van de natuur.

 

Module 4: Je verlangen om te ontspannen

Jezelf en alles wat er in je leeft liefdevol verwelkomen geeft een diepe ontspanning, het scheelt bergen energie als je niet meer hoeft te vechten en je lichaam wordt een heerlijke plek om te rusten. Maak het pleasurable. Hoe kun je het zo plezierig mogelijk voor jezelf maken? Kun je jezelf nu geven wat je nodig hebt en waar je naar verlangt? Wees creatief en luister naar je lichaam. Hoe meer je ernaar luistert, hoe duidelijker je de boodschappen van je lichaam zult horen.

 

Module 5: Je creëert in overvloed

In je bekken huist je zelfvertrouwen, je innerlijk weten en je kracht. Hier bevinden jou ja's en nee's zich en vind je de kracht om hier gehoor aan te geven. Dit gaat over zijn wie je bent om op een natuurlijke wijze jouw ruimte in te nemen. Voel wat een kracht een vrouw het geeft om hier thuis te komen. Een vrouw die haar vrouwelijke energie belichaamt, belichaamt een grenzeloze power. Vergis je niet in de kracht van een vrouw! Leven en werken met je eigen volledige lichtkracht om ten volste gebruik te maken van je potentie en vrouwenkracht. De bruisende bron van levensenergie is geactiveerd in jou. Deze diepgaande energie is belangrijk om het contact met je eigen zielskern te activeren. Je voelt je levendiger en stralender. Je hebt zin om te creëren en manifesteren in overvloed. Zin in het leven. Meer jij!

 

Module 6: Je plek in de wereld 

De weg van de wijze is niet het pad vanuit het hoofd. Het is die innerlijke stem. Daar ligt echte wijsheid voor je klaar, De connectie met je hoogste (wijze) zelf. Een helder kanaal. Een kanaal, een connectie met alle wijsheid in pacht. Je leert luisteren naar deze stem, je kunt haar horen. Je durft steeds meer te vertrouwen op deze stem. Je innerlijk stem. Echt je eigen pad volgen en dat wat goed voelt voor jou. Je plek in de wereld om je vrij te bewegen in je lichaam en expressie te geven aan alles wat er in je leeft. Zonder je af te laten leiden door wat slim zou zijn. Dat wat je hoofd bedenkt of anderen van je verwachten. Je voelt van binnen uit hoe mooi je bent en geniet van hoe het leven door je beweegt!

 

Kun jij de “dots” connecten en zien hoe het een tot het ander leidt?


Maak je “dots” in het Verdiepingsprogramma verder mogelijk en verbindt ze met elkaar.

 

Dit is NEXT LEVEL voor vrouwen die willen leven en werken met hun lichtkracht, om ten volste gebruik te maken van hun potentie en vrouwenkracht.

 

Alle methodes, sleutels, tools en magic van het Basisprogramma of de Masterclass Systemisch Bewustzijn heb jij in de pocket. De sleutel van verbinding met jezelf en je relaties. Je hebt je zelfliefde en dromen ontmoet. Je ontleerde dingen. Je ervaart persoonlijk leiderschap en een diepe heling van onverwerkte emoties waardoor je in de flow van het leven bent gekomen. Je hebt meer ruimte voor lichtheid en speelsheid. Je weet hoe energie voelt en hoe je deze kunt inzetten. Je hebt je eigen plek in de wereld ontdekt. Je voelt en begrijpt waar je persoonlijke ontdekkingsreis voor nodig is. Waar je hart ligt en je verlangen om te creëren in overvloed. Je weet wat de transformatie mogelijk maakt!

Ben jij nieuwsgierig naar jezelf? Naar meer van jezelf en je dromen?


Dat is wat ruimte geeft om te voelen wat je alleen niet kunt voelen. Dat is wat ruimte geeft om vrij te praten, vragen binnen te laten komen en te ontdekken wat je niet weet. Het Verdiepingsprogramma is GOUD, PUUR & NEXT LEVEL!

 

Het Droomdoelen programma biedt jou een spiegel om je blinde vlekken verder te doorzien, uit te werken en te doorleven. Je hebt er even op moeten wachten maar je bent er klaar voor! De nieuwe wereld is volledig beschikbaar in energie. Met jouw als kanaal om deze te laten landen hier op aarde. We gaan echt de diepte in. Dit is zo'n mooi en gaaf proces. Dit is next level voor vrouwen die willen leven en werken met hun lichtkracht om ten volste gebruik te maken van hun potentie en vrouwenkracht. Deze diepgaande energie is belangrijk om het contact met je eigen zielskern te activeren. We leren onszelf vanuit een rustpunt te observeren. Verbinding te maken met het kosmisch bewustzijn. Ontdek op een diepere laag je eigen ware essentie. Door je belastende patronen te doorbreken en je te bevrijden van je systemische belasting. Je ervaart autonomie. Je authentieke levensenergie. Tijdens dit mooie, pure en heilige werk waarin jij je hart (verder) wilt openen, helen, leven en werken, begeleid ik je met respect en liefde zodat jij kunt groeien in je persoonlijke, professionele, emotionele en spirituele ontwikkeling!

 

Verdiepingsprogramma ( 6 mnd):

Module 1: Jouw (oer)kracht | Je plek op aarde

Met jouw kracht kun je open en ontvankelijk zijn. Als je kracht vrij stroomt, geeft dat veiligheid, zodat je kunt verzachten. Met jouw kracht kun je jouw behoeften en grenzen aangeven en neem je jouw ruimte in. Belichaam je vrouwelijke kracht. De wereld wacht op je! Jij ook?

 

Module 2: Wakker maken van de cellen | Zakken van je hoofd naar je lijf

Om je lichaam te ontladen van spanning en je lijf te vullen met jouw authentieke pure levensenergie. In verbinding met vrouwelijke principes, zoals: vertragen, naar binnen keren, voelen en cyclisch leven. Leven met de seizoen en de natuur. Dansen. Zak maar vanuit je hoofd in je lijf. Voelen van binnenuit hoe mooi je bent! Door de natuur in te gaan maak je je cellen wakker en dat helpt bedding te geven aan emoties waardoor ze makkelijker door je heen bewegen. Door af te dalen in je lichaam kom je in verbinding met jouw innerlijk weten en activeer je de bruisende bron van levensenergie in jezelf.

 

Module 3: Openen in zachtheid | Vanuit je prachtige, rijke hart leven

Een reis door het landschap van je hart. Wat leeft er in je hart? Hoe voelt het om om verbinding te maken met jouw hart en te verwelkomen wat er voelbaar is. Dit verandert alles. Je voelt van binnenuit hoe mooi en waardevol je bent. Je bent in verbinding met jouw behoeften en grenzen. Je hebt de kracht om die te communiceren. Welkom inner glow en magnetisme!

 

Module 4: Werken met je lichtkracht | In verbinding met de ziel

Het is tijd om te helen door onze stem en hart in te zetten. Vanuit onze volledige potentie en zachte kracht, zodat wijsheid en zielsafstemming tot uiting kunnen komen. Om ons gevoel terug in de wereld te brengen. Door te activeren van wat je wel bent en het belichamen van jouw lichtkracht vindt ultieme transformatie plaats die diepgaand, krachtig, puur en helend is. Deze diepgaande energie is waar je op hebt gewacht.

 

Module 5: Jouw heilige tempel | Ontdek hoe zij voor jou een poort naar Goddelijk is

Yoni is het sanskrietwoord voor heilige tempel en omvat de seksuele organen. Zij is de poort naar de goddelijkheid. Het tweede hart van de vrouw. In je bekken huist je kracht, je innerlijk weten en jouw helderheid. Activeer de bron van sensuele levensenergie in je bekken en ontdek de rijkdom die in je leeft. Je missie om de heiligheid rondom vrouw zijn, sensualiteit en relaties weer terug te brengen. Energetisch en systemisch in je kracht staan. Vrouwelijke principes in verbinding met het diep innerlijk weten. Stop met buiten je zoeken. It's all there!

 

Module 6: De weg van de Wijze | Je bestemming

Onze ziel in te laten dalen. Je hebt er even op moeten wachten maar je bent er klaar voor. De nieuwe wereld is volledig beschikbaar in energie. Met jou als kanaal om deze te laten landen hier op aarde. Autonomie, soevereiniteit, ready to embrace your super powers. Dat is je richtingaanwijzer. Laat het toe. De moeiteloosheid is de overvloed. Je hoeft het niet allemaal zelf te doen. Hoe is het als je het leven door je heen laat bewegen? Alles wat er in je zit te laten gebeuren. In de overgave zit de zelfheling. Het leven te ontvangen en te laten gebeuren. Het toelaten van de liefde die je bent en die alles wat niet liefde is, in het licht zal zetten. Je hoeft niet bang te zijn want je bent het niet. We kunnen nu kiezen voor het leven. Het verleden wat niet meer de toekomst bepaalt maar omringt is in liefde. Kies voor het leven!

 

JAARLIJKSE STARTDATA IN GROEPSVERBAND: JANUARI, APRIL & SEPTEMBER

KIJK IN "AGENDA & CONTACT" VOOR EEN GRATIS KENNINGSMAKINGSGESPREK.