BLOG

 

RITUELEN ZIJN ENORM KRACHTIG

Al eeuwenlang maken mensen hier gebruik van en dat is niet voor niets. 

 

Rituelen helpen je te leven op een manier, passend voor jou. Het helpt je focussen op dat wat jij belangrijk vindt en het zorgt voor een fijne basis, een soort fundering voor jezelf.

 

Juist in tijden van groei.

 

Die periodes zijn vaak oncomfortabel. Je zet zelf stappen die spannend zijn, daarom is het heel fijn daarnaast een soort ‘houvast’ te hebben. 

 

Mijn rituelen en fijne tools bieden richting en helpen je om dicht bij jezelf te blijven.

Het is op een liefdevolle manier: zorgen voor jezelf. Wanneer er veel veranderingen in mijn leven zijn, zorg ik er (juist dan) voor dat ik rituelen strak inplan.

 

Maar ook wanneer je ze minder nodig hebt is het een fijne manier van leven omdat je telkens zorgt, door herhaling, dat je dicht bij jezelf kunt blijven gedurende de dag.

 

De veranderingen maak ik mogelijk door mijn eigen unieke manier van leven. Leer je eigen rituelen in je leven toe te passen, leef intuïtief en werk met je lichtkracht.Het nieuwe leren, vanuit je eigen wijsheid te verinnerlijken, niet vanuit je hoofd.

 

Tools en rituelen die ik graag met je deel zijn:

 

Meditatie

Het is er om uit de valkuil te blijven van de identificatie met je gedachten en je emoties. Je bent niet wat je denkt en ook niet wat je voelt. Je bent dat wat waarneemt: een bevrijding.  

 

Flow schrijven

Persoonlijke 10 minuten en Business Journalingen 10 minuten.

Het coderen is een woord dat symbool staat voor diepgang, de grote magie in het leven, codeer je werk alle woorden en codes zijn energie, van droomdoelen, daarmee open je jezelf voor de allerbeste energie, verhoog je frequentie, laat het in jezelf stromen en je krijgt wat je wilt vrouwelijke energie en een leven in overvloed.

 

Your sacret space

Is where you can find yourself. Als je bewust stilstaat en in contact komt met je binnenwereld, is dat waar je antwoorden liggen en je spirituele,emotionele en fysieke connectie vindt en verdiept. Dit verandert je hele kijk op wie je bent en hoe je leeft. In de juiste ease & flow, zodat jouw impact en resultaten voortkomen uit wat je leeft en uitstraalt. Als je in lijn leeft met wie je werkelijk bent, komt alles in een stroomversnelling.

 

 

VERGIS JE NIET IN DE KRACHT VAN EEN VROUW

Voel je deze kracht?

De lichtmeditatie is er voor vrouwen die willen werken met hun lichtkracht om ten volste gebruik te maken van hun potentie en vrouwenkracht.

 

 De diepgaande energie is belangrijk om het contact met je eigen zielskern te activeren. 

 

Waar het eigenlijk op neer komt is dat je je vrouwelijkheid meer gaat omarmen, meer belichaamt en de enorme kracht daarvan gaat voelen en ervaren, vergis je niet in de energie van een vrouw die haar vrouwelijke energie belichaamt, belichaamt een grenzeloze power. 

 

Door het samenzijn met andere vrouwen tijdens een meditatie, versterken we elkaar.  We openen onze harten en er ontstaat door de licht en liefde een krachtenveld waarbinnen wijsheid en zielsafstemming tot uiting kan komen. Dit energiewerk, de heling, is de ultieme transformatie waar je op gewacht hebt. Zou jij ook graag meer willen leven en werken vanuit je hart? Je hart verder willen openen en helen, zodat je als vrouw in je kracht kunt staan? 

 

Op het moment dat je innerlijk besluit om je te openen voor het onbekende en tegen jezelf zegt, "laat me maar zien wat er voor me is", ontstaat de magic. De ruimte die op dat moment van nature ontstaat in jou zal het mogelijk maken om in verbinding te komen met je binnenwereld. Een verbinding met je bewustzijnsveld, je eigen waarneming wordt geactiveerd en de essentie van jouw bestaan zal voelbaar zijn. Diepliggende blokkades worden opgeheven en je lichtkracht vindt de ruimte. Je weet wie je bent en in het belichamen van je lichtkracht vind je de transformatie die diepgaand en helend is. Dit verandert je leven. De antwoorden zijn alleen te vinden in jezelf. Soms is het moeilijk om te vertrouwen op alleen jezelf. Voelt het eenzaam op je pad. Juist daarom is het samenzijn met gelijkgestemden vrouwen zo waardevol. Door de connectie met onszelf en elkaar, openen onze harten als vanzelf. De liefde en het licht versterkt ons krachtenveld waarbinnen alle wijsheid en zielsafstemming tot uiting komt.

 

 

THE CRAZY ONE

 

Door mijn eigen innerlijke werk is mijn leven veranderd.

 

Als je je richt op je gevoelens, twijfels, angsten en ze uitnodigt, open bent om ze te voelen, begint de grootste transformatie. Zo ook voor mij. Eerst voel je je misschien ‘the crazy one'. Later bouw je steeds meer vertrouwen op, vooral vertrouwen in jezelf dat je misschien nog niet zo gek bent. Helemaal niet dus..

 

Mijn liefde en talent voor vrouwenwerk heb ik hierdoor ontdekt. Gaandeweg ontwikkelde ik een diepere kennis van het bewustzijn en van mijn vrouwelijke wijsheid: kennis die ik graag inzet om jou in je kracht te laten staan, jouw fysieke en emotionele intelligentie te vergroten en jouw (innerlijke) wereld mooier te maken. 

 

Vrouwen staan van nature in verbinding met de cyclus van het leven. Evenwichtig vanuit intuïtie, zachte kracht en ware potentie. Wanneer je je richt tot je gevoelens, twijfels, angsten en ze uitnodigt, open bent om ze te voelen, begint de grootste transformatie. Je bent zo krachtig en dat voel je als je durft te voelen. Hoe meer mensen dit doen en voortleven en creëren vanuit connectie juist met jezelf en heel veel liefde. Hoe overvloediger ons leven er uit zal zien. Je bent de creator van je eigen leven, je eigen realiteit. Je innerlijke werk zal je hart verder openen en helen. Door jezelf en de aarde tot leven te brengen met ‘the crazy one', jouw gift, puur en eerlijk!

 

 

 

ZO VAN BINNEN, ZO VAN BUITEN

 

Regelmatig krijg ik de vraag:

 

"Ziet het er echt zo uit bij jou thuis en in je praktijk?”

 

Je ziet er zo mooi uit. Is dat altijd of alleen om aan het plaatje van de buitenwereld te voldoen?  

 

“Bijna te mooi om waar te zijn." 

 

Het is eigenlijk zo simpel:

Zo van binnen, zo van buiten, zo van buiten, zo van binnen. 

 

Ik doorleef het. Ik belichaam het. Wat je ziet is geen schone schijn. Het voelt goed om zo voor mezelf (mijn lijf) en de ruimtes waarin ik leef te zorgen. Niet alleen voor ons gezin en de lieve mensen die we ontvangen.

 

Natuurlijk heb ik ook nog veel meer te delen naast de ‘voor het oog zichtbare' schoonheid. Ik vind namelijk niks zo fascinerend als de schoonheid die we in ons dragen en daar neem ik jullie graag in mee.

 

Hoe mijn eigen aanwezigheid alles verandert, de energie die ik uitzendt, hoe ik in verbinding sta met mijn vrouwelijke wijsheid, leef, spreek en creëer. Dat ik aantrek wat bij mij past en zo in de frequentie van overvloed komt. Overgave aan purpose, universum en je ziel. Spirituele en pleasure ervaringen als je je gestagneerde shit los kan laten zodat je weer helder bent en kan creëren met bezieling en plezier. Nu zit ik in een fase van mijn leven dat ik zoveel van mezelf en het leven houd dat die vragen niet meer zo interessant zijn. Het enige dat er echt toe doet, is dat ik weet wie ik ben, mijn eigen pad vanuit connectie met mijn hoogste wijze zelf!

 

 

 

DE WEG VAN DE WIJZE

 

-Wat is de ‘weg van de wijze’?

-Wanneer ben je wijs?

-Wat is wijsheid voor jou?

 

Voor mij is wijsheid: de connectie met mijn hoogste (wijze) zelf. Een helder kanaal.

 

Een kanaal, een connectie met alle wijsheid in pacht…

 

Ik gun je: dat je leert luisteren naar deze stem, je kunt haar horen. En dat je steeds meer durft te vertrouwen op deze stem. Je innerlijke stem. Echt je eigen pad kunnen volgens dat wat ‘goed’ voelt voor jou. Zonder je af te laten leiden door wat ‘slim’ zou zijn. Dat wat je hoofd bedenkt of wat anderen van je verwachten.

 

‘De weg van de wijze’ is niet het pad vanuit het hoofd. Het is die innerlijke stem. Daar ligt de wijsheid voor je klaar.

 

Kun je de stem van je hogere zelf horen?

Durf jij de weg van de wijze te volgen’?

 

Hoe het leven tot je spreekt, hoe je kan luisteren en tekens kan krijgen. De stem in mij is de wijze. De wijsheid in mij. Stel je open voor de oneindige wijsheid waar we deel van uit mogen maken. Leef het echt en volledig, elke dag. Voel je gevoelens ook als ze niet uitkomen of je ze niet begrijpt. Laat de liefde stromen en wees trouw aan jezelf. Koester elk moment op aarde. Voel wie je bent, maak jezelf niet wijs dat je niet goed genoeg bent. Heb jezelf lief!

 

 

TRANSFORMEER JE FEMININE ENERGIE

 

Angst en weerstand doorbreken is mijn ding!

 

Ja, je hoort het goed.

 

Waarom is dat mijn ding?

 

Wanneer we angst en weerstand doorbreken, kan de natuurlijke energie weer stromen.

 

En dan ontstaat er magie. Daar ligt exponentiële groei.

 

Transformeer je feminine energie.

 

Laat de natuurlijke energie weer stromen. Realiseer je droomdoelen. Herken wonderen als ze op je pad komen en neem ze niet voor lief.

 

Zin in het leven en vertrouwen om dit met de wereld te delen, net als jij!

 

Tijdens een Vrouwerk sessie ontstond de magic.

 

‘Wat mooi Mariska, hoe je ons met een ritueel groet/omhelzing/knuffel verwelkomd en met hetzelfde ritueel afscheid neemt’  zei een van mijn klanten laatst tegen mij.

 

Nu snap ik pas waarom je ons dat laat zien maar vooral laat voelen en beleven, zodat wij net als jij en alle vrouwen deze magic doorgeven!van 

 

En dat klopt. Het is mijn manier om de magic door te geven aan alle vrouwen.

 

Door steeds meer in overgave van het leven te komen, om angst en weerstand te doorbreken, zodat de natuurlijke energie weer opnieuw gaat stromen. En jij je droomdoelen van het leven kan waarmaken vanuit een feminine flow.

 

 

HOE IS HET OM ECHT ZICHTBAAR TE ZIJN?

 

Echt zichtbaar door je plek in de wereld in te nemen. Vaak is dat best spannend en zijn we opzoek naar onze echte authenticiteit. We hebben niet genoeg geleerd hoe het is om op onszelf te vertrouwen, ergens onderweg zijn we onszelf kwijtgeraakt. Onbewust willen we voldoen aan het plaatje van de buitenwereld,

 

Wat wordt er van ons verwacht? En hoe kun je hieraan voldoen? 

We willen niet buiten de 'groep'' vallen.

 

De sleutel is: niet gehecht te zijn aan het resultaat.

Door te delen waar je van houdt ongeacht het aantal likes of het gebrek daarvan.

 

Spreek je waarheid, onbevreesd. 

Je kwetsbaarheid en zelfs je nederigheid zijn je super-powers.

 

Maar alleen als je jezelf omarmt.

 

 Door zichtbaar te voelen wat je klanten willen en wat jij daaruit kan betekenen voor anderen. Het is een van je grootste giften die anderen nodig hebben. Vul dit aan met liefde voor je vak. Leef het voort!

 

 

FULL CIRCLE

 

In de herfst is de spiraal rond. Je mag loslaten en meer ontvangen. Fase van het vieren wie je bent, wat je ontvangt en van wat je oogst. Het gaat over het tot je laten komen. Door je heen laten gaan, bewegen en weer loslaten. In hoeverre kan je echt de liefde voor jezelf toelaten en eindeloos voelen wat je mag ontvangen? Via  een innerlijke delen opstelling maken we contact met de gevoelens (vaak diep weggestopt). We maken contact met de verschillende delen in onszelf. Niet zelden worden een aantal gevoelens diep weggestopt en verdwijnen ze in ons onderbewuste. We ontwikkelen een systeem dat ons onbewust weghalen van onze kern en het sluit ons hart. We maken contact met de verschillende delen in onszelf. 

 

Deze te doorvoelen en te transformeren.

 

Zorgen we ervoor dat je een lichter en vrijer mens wordt, je je eigen leven kunt nemen met de keuzes die daarbij horen.

 

Ik gun je een lichter en vrijer leven en jij jezelf ook, toch?

 

Zodat de capaciteit van ontvangen en de energie van dankbaarheid door je heen stroomt.

 

Voel je het verlangen naar meer? 

 

Zonder grens, zonder terughoudendheid, zonder twijfel.

 

De liefde voor jezelf eindeloos voelen en loslaten.

 

Goed zo!

 

Meer is niet minder. Meer is meer

 

Zeker als je het doet vanuit de wijsheid die tot je komt in de ‘Full circle.’

 

ps:  Affirmatie van vandaag: ‘Full Circle'.