1 OP 1 SESSIE FAMILIEOPSTELLING

 

 

Heb jij de neiging om pijn te ontlopen?

 

Luister dan naar je natuurlijke, innerlijke leiding,

die je er juist klaar voor maakt om je erdoor te laten evolueren.

Wat je overhoudt van de pijn? Liefde.

 

Tijdens een Familieopstelling besteden we aandacht aan de patronen die jouw voorouders aan je doorgaven en die nog altijd jouw doen en denken beïnvloeden. 

 

Ik nodig je uit om jouw plek in te nemen in jouw "familiesysteem", om in de spiegel te kijken en onder ogen te zien wat zich daar bevindt. Door de confrontatie aan te gaan met oude pijn en emoties, kunnen ze helen en kun je nieuwe denk- en gedragspatronen ontwikkelen, die jou verder brengen op jouw persoonlijke pad van bewustzijn, ontwikkeling, inzicht, liefde en heling. Sta je stevig op je plek?

 

Herken jij onderliggende patronen op het persoonlijke vlak?

 • fysieke ongemakken
 • vervorming van jouw perceptie
 • onzekerheid
 • het niet weten wat je wilt
 • angstig zijn
 • gebrek aan ondernemerschap
 • relatieproblemen
 • niet productief zijn
 • het leven moeilijk kunnen nemen

 

Systemisch werk is hiervoor een manier om inzicht te krijgen in jouw onderliggende patronen en jouw plek in een systeem. Welk systeem dan ook en je verhouding met anderen in dat systeem. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.

Systemisch werk gaat uit van “bepaalde”opstellingen. Een opstelling is een ruimtelijke weergave van een bepaald systeem zoals familie, relatie en organisatie. Het doel van de opstelling is om onderliggende structurele patronen en onbewuste dynamieken te ervaren en inzichtelijk te krijgen. Een opstelling werkt met “representanten”. Dit zijn mensen of voorwerpen die personen of abstracte begrippen representeren. Deze representanten krijgen een plek in de ruimte en de opstelling komt tot leven doordat de representanten informatie verschaffen over gevoelens, er ontstaat flow om te bewegen. Vanuit onderliggende patronen op het persoonlijke vlak, bijvoorbeeld fysieke ongemakken, vervorming van jouw perceptie, onzekerheid, het niet weten wat je wilt, angstig zijn, gebrek aan ondernemerschap, relatie problemen, niet productief zijn, wordt de onderliggende dynamiek in het systeem zichtbaar. Door herkenning van de dynamiek is verandering mogelijk waardoor de energie weer kan stromen. Je komt weer in je eigen kracht en het systeem kan herstellen door een gezonde plek voor alle leden te vinden.

 

Werkwijze Familieopstellingen

Heb je een vraag, neem deze dan mee. Heb je geen vraag dan ben je ook van harte welkom, en ontstaat een van nature flow waardoor er meer ruimte is voor jou en je vraag en voor dat wat zich spontaan aandient. Je kunt altijd eerst rustig deelnemen en pas dan je vraag stellen.

 

Ben jij in balans?
Ik richt me op jouw energie als vraagsteller.

In opstellingen kun je als vraagsteller je vraag neerleggen over je innerlijke delen, je familielijn, je werk, de gezondheid of je relatie(s). Ik werk met het wetend veld en vier systeem wetten: Ordening, Binding, Balans, Hier en nu. Ik richt me in de opstelling op jouw energie als vraagsteller, ben jij in balans? Ik kijk naar de dynamiek binnen in jezelf, binnen het gezin van nu en van herkomst. Door de opstelling zal de onderstroom zichtbaar worden. Als opsteller ben ik diendend aan jouw bijzonder mooie proces van bewustwording en ondersteun ik je. Ik ondersteun je met respect en liefde maar ook altijd volkomen eerlijk: indien nodig voor jouw volgende stap, zal ik je spiegelen en kritische vragen stellen. Ik gun het iedereen om zijn of haar plek in te kunnen nemen in het leven, om zichzelf te leren kennen, de connectie met anderen aan te gaan en vol liefde door het leven te gaan. Ik begeleid je in je bewustzijnsproces om je eigen regie weer op te pakken.

 

 • 1 op 1 sessie
 • Inzicht in denk- en gedragsproblemen
 • Heling van onbalans in familiesysteem en leren stevig op jouw plek te gaan staan
 • 1,5 uur
 •  €145,-  

 

KIJK IN "AGENDA & CONTACT" VOOR HET CONTACTFORMULIER.