“IK ZOU GRAAG MEER WILLEN VOELEN” 

Of: “ ik weet niet wat ik voel…”

“Ik voel eigenlijk niks…”

…zijn zinnen die ik vaker hoor. 

Niet gek. Onze samenleving gaat over doen, bereiken en altijd maar meer willen.

Stress, haast, over grenzen gaan, weinig gevoel of overspoeld door je gevoel. Als je dit regelmatig ervaart ben je niet de enige.

Vele vrouwen ervaren het gemis. 

“Ik zou graag meer willen voelen” 

Meer levensenergie, meer genot, meer plezier.Ik verlang naar mij thuis voelen in mijn lichaam en mijn lichaam omarmen. Ik mis de verbinding met mijn vrouwelijke principes, zoals:

Vertragen.

Naar binnen keren.

Voelen en cyclisch leven.

Leven met de seizoenen en de natuur. 

Dansen.

Zak maar vanuit je hoofd in je lijf…

Voelen van binnenuit hoe mooi je bent!

De natuur in gaan maken je cellen wakker en dat helpt om bedding te geven aan je emoties waardoor ze makkelijker door je heen bewegen. Heerlijke oefeningen die helpen het lichaam te ontladen van spanning en te vullen met jouw authentieke pure energie. 

Zakken vanuit je hoofd in je lijf. 

Door af te dalen in je lichaam kom je in verbinding met jouw innerlijke weten en activeer je de bruisende bron van levensenergie in jezelf. Door de zenuwbanen te activeren, gaat er meer energie stromen en ga je meer voelen. Een krachtige ondersteuning voor diepgaande processen waar vele vrouwen in deze tijd doorheen gaan. 

Ervaar hoe jij de rijkdom, kracht en wijsheid van je lichaam en vrouwelijke essentie nog dieper kunt toe-eigenen en leven.

 Zo voel jij van binnen uit hoe mooi je bent.