5 DAAGSE MASTERCLASS SYSTEMISCH BEWUSTZIJN

 

 

Heb jij bepaalde vragen, doelen, wensen of dromen om je bewustzijn verder te laten groeien naar meer rust, plezier & zelfvertrouwen?

 

Herkenbaar, ik heb zelf ervaren hoe het is als je niet in één lijn leeft met wie je bent, maar ook wat het je brengt als je dit gaat doen.

 

Ons grootste verlangen is om echt gezien te worden, helemaal gezien in wie we zijn. Misschien is dat wel een van de grootste blinde vlekken die we hebben. We zijn allemaal onderdeel van ons familiesysteem. Tijdens de Masterclass Systemisch Bewustzijn krijg je de gelegenheid om onbewuste loyaliteiten, verstrikkingen & basisovertuigingen bewust te maken door mijn specialistische kennis en signalering hiervan. Als ze eenmaal bewust zijn heb je de mogelijkheid om ze los te laten. Jouw inzichten worden daardoor nog verder verstevigd of onderbouwd door het effect van je eigen opstelling maar ook de rijkdom aan ervaringen die je opdoet als representant in het familiesysteem van een mede-cursist.

 

Masterclass Systemisch Bewustzijn in het kort:

 • Diepgaande persoonlijke & professionele ontwikkeling
 • Familieopstellingen, inzichten & meditaties 
 • Masterclass Systemisch Bewustzijn maakt de realiteit zichtbaar
 • Ook uitermate geschikt voor degenen die nieuw inzicht willen bereiken in hun werkveld, voor ouders, professionals, ondernemers, leidinggevenden, consultants, therapeuten en coaches.
 • Geen ervaring met familieopstellingen vereist
 • 2,5 uur per bijeenkomst in groepsverband
 • €545,- exclusief btw

      Wees welkom!

 

Voel je dit?

Wil je ontdekken wat er nog meer mogelijk is voor jou?

 • Hoe loyaliteit van jouw eigen familiesysteem werkt en hoe onbewust we loyaal zijn aan vroegere generaties, hun overtuigingen en onverwerkte pijn
 • Hoe basis overtuigingen (bijvoorbeeld: hoe hard we moeten werken of hoe we in relaties staan) worden overgenomen door de generaties heen
 • Je gaat ontdekken dat problemen die we als persoon waarnemen veel diepere systemische wortels hebben
 • Hoe Systemisch Bewustzijn van eigen problematiek bijdraagt aan een positieve flow in je leven
 • Verdieping in je eigen innerlijke werk en daardoor transformatie van je blinde vlek in het Systemisch Bewustzijn

 

Dit is ook voor jou!

Als je klaar bent voor the real deal van dromen over de toekomst naar de grootste shift van je leven in dit moment.

 • Inzicht in jezelf en je gedrachtspatronen
 • Je leert systemisch denken en communiceren
 • Balans in je familiesysteem & dynamieken
 • Meer rust, focus & helderheid, maar ook meer begrip & compassie voor de ander
 • Opluchting, verwerking & acceptatie
 • Betere relatie met jezelf en anderen
 • Meer energie & lichamelijke ontspanning
 • Zelfvertrouwen & eigenwaarde nemen toe
 • Een positiever zelfbeeld & meer zelfliefde
 • Je ontdekt dat als de liefde stroomt alles heelt, alles valt op zijn plek, alles klopt
 • Zachtheid en (zelfs) nederigheid gaan je krachtige superpowers zijn omdat je jezelf omarmt
 • Je ervaart autonomie en innerlijke kracht

 

Hoe ziet de 5 daagse Masterclass Systemisch Bewustzijn eruit:

Module 1: Het is je missie gewoon jezelf te zijn.

In alles wat je doet. Jezelf te zien en te zijn. Wat heb je te doen om volledig te zijn bij jezelf en te leven op de juiste plek in relatie met jezelf? Welke persoonlijke wens, droom of verwachting heb jij? Welke werkelijkheid wil onder ogen gezien worden om een volgende stap te maken? Zolang de helende werkelijkheid niet is uitgesproken blijft die komen en aandacht en energie naar zich toetrekken. Zodra de werkelijkheid is uitgesproken en erkend, ontstaat er een nieuwe werkelijkheid, een nieuwe beweging. Vaak met een enorme opluchting. Door jezelf te zijn, leef jij je unieke missie al. Neem je eigen "levensvraag" mee waar je mee wilt werken.

 

Module 2: Patronen kunnen honderden jaren blijven bestaan.  

De individuen komen en gaan, worden geboren en sterven, maar de patronen blijven bestaan. Een familie is een stelsel van een patroon. Patronen zijn oplossingen, reacties van een systeem op dat er in de buitenwereld gebeurt. Patronen hebben het gezin waarin je bent opgegroeid en jou gemaakt tot wie je bent. Patronen bestaan onafhankelijk van personen. Ze werken onbewust en kiezen personen om de taak in het systeem te vervullen. Zo kan het zijn zonder het te weten en zonder het te willen, dat je in een plek in het systeem wordt gezogen. Soms is een patroon zich aan het herhalen, terwijl ze honderd jaar geleden een goede overlevingsreactie was op de situatie toen. Hoe verhoud jij je ten opzichte van bepaalde situaties, thema's in je gezin van herkomst, relaties of werk? Sta jij op je plek?

 

Module 3: Wist je dat je een schat in je draagt?

Daar in die verborgen laag huist een schat aan systemische informatie. Zoals lichaamscellen weet hebben, van het hele lichaam. Heeft ieder mens weet van het hele systeem. Onbewust, dat wel. De informatie is er, maar niet zichtbaar. Een schat goed opgeborgen. We creëren een staat van zijn waarin je: systemisch, energetisch en fenomenologisch kan waarnemen. Een staat van zijn, waar de informatie zichtbaar wordt. Daar in die verborgen laag, huist een schat aan systemische informatie. Samen gaan we ontdekken wat er in jouw schatkist ligt. Een ontdekkingstocht naar de essentiele kwaliteiten in jou en het ego versus je ziel, het kind in jou in relatie tot de volwassene van nu.

 

Module 4: Jij bent het stukje van de puzzel

Systemische emoties, wat zijn dat en hoe manifesteren die zich? We werken met gezonde delen en overlevingsdelen in jou. We gaan kijken naar zelfliefde en relaties en naar jouw verlangens en zielsbestemming. Zoveel van ons hebben ooit geleerd dat er iets mis is met onze gevoelens. We zijn erop afgewezen. We hebben geleerd onze gevoelens te negeren. Er over heen te gaan. Veilig in ons hoofd te leven, te overleven. Er was geen ruimte om stil te staan bij de ervaring. Maar het kost energie om gevoelens tegen te houden. Dat geeft spanning in je lijf. Vroeg of laat zal het lichaam zich willen ontladen. Wij hebben werk te doen, om er voor onze kinderen te zijn en bedding te geven aan hun gevoelens. Want als je geen verdriet, angst of woede kunt voelen, kun je ook niet werkelijk plezier, stroming of genot voelen. Er bestaat geen licht zonder donker en precies andersom. Jij weet dit. Als je meer licht wilt ervaren, zul je donker moeten gaan voelen. Ook al weet je hoofd even niet wat dit is, jouw lijf en ziel weten waarover dit gaat. Jij bent het stukje van de puzzel. Je hebt iets te brengen wat niemand anders kan. En alleen jij kan je die unieke plek geven. 

 

Module 5: Jouw familiesysteem in het licht

We voegen alle inzichten samen in een afsluiting. Met jouw familiesysteem in het licht, kies je om echt helemaal op aarde te zijn. Om je ziel in te laten dalen. Je hebt er even op moeten wachten maar je bent er klaar voor. Het is de werkelijkheid die heelt. Niet onze wensen, dromen en verwachtingen. Alles wat er niet was, niet meer is, wat je anders had willen doen en niet kon. Alle keren dat je jezelf en de ander niet kon ontmoeten en ontmoet kon worden. Van alle miscommunicaties, alle strijd, alle spelletjes, de dader-slachtoffer-redder dynamiek. Waar niemand schuld aan heeft. De daders zijn net zo goed slachtoffers al slachtoffers daders zijn. Dit spel hoeft niet meer gespeeld te worden. Het toelaten van de liefde die je bent en die alles wat geen liefde is, in het licht zal zetten. Contact met de werkelijkheid brengt ons terug op aarde en geeft ons letterlijk bestaansgrond. Het verleden wat niet meer de toekomst bepaalt, maar omringd is in liefde. Kies nu voor liefde. Kies voor het leven!

 

"Werken vanuit de ziel, dwars door de lagen van het ego en het overlevingsmechanisme"!  Daina

 

JAARLIJKSE STARTDATA IN GROEPSVERBAND: MAART, OKTOBER

KIJK IN  "AGENDA & CONTACT" VOOR EEN GRATIS KENNINGSMAKINGSGESPREK.