RITUELEN ZIJN ENORM KRACHTIG

Al eeuwenlang maken mensen hier gebruik van en dat is niet voor niets. 

Rituelen helpen je te leven op een manier, passend voor jou. Het helpt je focussen op dat wat jij belangrijk vindt en het zorgt voor een fijne basis, een soort fundering voor jezelf.

Juist in tijden van groei.

Die periodes zijn vaak oncomfortabel. Je zet zelf stappen die spannend zijn, daarom is het heel fijn daarnaast een soort ‘houvast’ te hebben. 

Mijn rituelen en fijne tools bieden richting en helpen je om dicht bij jezelf te blijven.

Het is op een liefdevolle manier: zorgen voor jezelf. Wanneer er veel veranderingen in mijn leven zijn, zorg ik er (juist dan) voor dat ik rituelen strak inplan.

Maar ook wanneer je ze minder nodig hebt is het een fijne manier van leven omdat je telkens zorgt, door herhaling, dat je dicht bij jezelf kunt blijven gedurende de dag.

De veranderingen maak ik mogelijk door mijn eigen unieke manier van leven. Leer je eigen rituelen in je leven toe te passen, leef intuïtief en werk met je lichtkracht.Het nieuwe leren, vanuit je eigen wijsheid te verinnerlijken, niet vanuit je hoofd.

Tools en rituelen die ik graag met je deel zijn:

-Meditatie

Het is er om uit de valkuil te blijven van de identificatie met je gedachten en je emoties. Je bent niet wat je denkt en ook niet wat je voelt. Je bent dat wat waarneemt: een bevrijding.  

-Flow schrijven

Persoonlijke 10 min en Business Journalingen 10 min. Het coderen is een woord dat symbool staat voor diepgang, de grote magie in het leven, codeer je werk alle woorden en codes zijn energie, van droomdoelen, daarmee open je jezelf voor de allerbeste energie, verhoog je frequentie, laat jezelf stromen en je krijgt wat je wilt vrouwelijke energie en een leven in overvloed.

-Your sacret space

Is where you can find yourself. Als je bewust stilstaat en in contact komt met je binnenwereld, is dat waar je antwoorden liggen en je spirituele,emotionele en fysieke connectie vindt en verdiept. Dit verandert je hele kijk op wie je bent en hoe je leeft. In de juiste ease & flow, zodat jouw impact en resultaten voortkomen uit wat je leeft en uitstraalt. Als je in lijn leeft met wie je werkelijk bent, komt alles in een stroomversnelling.