THE CRAZY ONE

 

Door mijn eigen innerlijke werk is mijn leven veranderd.

 

Als je je richt op je gevoelens, twijfels, angsten en ze uitnodigt, open bent om ze te voelen, begint de grootste transformatie. Zo ook voor mij. Eerst voel je je misschien ‘the crazy one'. Later bouw je steeds meer vertrouwen op, vooral vertrouwen in jezelf dat je misschien nog niet zo gek bent. Helemaal niet dus..

 

Mijn liefde en talent voor vrouwenwerk heb ik hierdoor ontdekt. Gaandeweg ontwikkelde ik een diepere kennis van het bewustzijn en van mijn vrouwelijke wijsheid: kennis die ik graag inzet om jou in je kracht te laten staan, jouw fysieke en emotionele intelligentie te vergroten en jouw (innerlijke) wereld mooier te maken. 

 

Vrouwen staan van nature in verbinding met de cyclus van het leven. Evenwichtig vanuit intuïtie, zachte kracht en ware potentie. Wanneer je je richt tot je gevoelens, twijfels, angsten en ze uitnodigt, open bent om ze te voelen, begint de grootste transformatie. Je bent zo krachtig en dat voel je als je durft te voelen. Hoe meer mensen dit doen en voortleven en creëren vanuit connectie juist met jezelf en heel veel liefde. Hoe overvloediger ons leven er uit zal zien. Je bent de creator van je eigen leven, je eigen realiteit. Je innerlijke werk zal je hart verder openen en helen. Door jezelf en de aarde tot leven te brengen met ‘the crazy one', jouw gift, puur en eerlijk!