VERGIS JE NIET IN DE KRACHT VAN EEN VROUW

Voel je deze kracht?

De lichtmeditatie is er voor vrouwen die willen werken met hun lichtkracht om ten volste gebruik te maken van hun potentie en vrouwenkracht.

 

 De diepgaande energie is belangrijk om het contact met je eigen zielskern te activeren. 

 

Waar het eigenlijk op neer komt is dat je je vrouwelijkheid meer gaat omarmen, meer belichaamt en de enorme kracht daarvan gaat voelen en ervaren, vergis je niet in de energie van een vrouw die haar vrouwelijke energie belichaamt, belichaamt een grenzeloze power. 

 

Door het samenzijn met andere vrouwen tijdens een meditatie, versterken we elkaar.  We openen onze harten en er ontstaat door de licht en liefde een krachtenveld waarbinnen wijsheid en zielsafstemming tot uiting kan komen. Dit energiewerk, de heling, is de ultieme transformatie waar je op gewacht hebt. Zou jij ook graag meer willen leven en werken vanuit je hart? Je hart verder willen openen en helen, zodat je als vrouw in je kracht kunt staan? 

 

Op het moment dat je innerlijk besluit om je te openen voor het onbekende en tegen jezelf zegt, "laat me maar zien wat er voor me is", ontstaat de magic. De ruimte die op dat moment van nature ontstaat in jou zal het mogelijk maken om in verbinding te komen met je binnenwereld. Een verbinding met je bewustzijnsveld, je eigen waarneming wordt geactiveerd en de essentie van jouw bestaan zal voelbaar zijn. Diepliggende blokkades worden opgeheven en je lichtkracht vindt de ruimte. Je weet wie je bent en in het belichamen van je lichtkracht vind je de transformatie die diepgaand en helend is. Dit verandert je leven. De antwoorden zijn alleen te vinden in jezelf. Soms is het moeilijk om te vertrouwen op alleen jezelf. Voelt het eenzaam op je pad. Juist daarom is het samenzijn met gelijkgestemden vrouwen zo waardevol. Door de connectie met onszelf en elkaar, openen onze harten als vanzelf. De liefde en het licht versterkt ons krachtenveld waarbinnen alle wijsheid en zielsafstemming tot uiting komt.