ZO VAN BINNEN, ZO VAN BUITEN

 

Regelmatig krijg ik de vraag:

 

"Ziet het er echt zo uit bij jou thuis en in je praktijk?”

 

Je ziet er zo mooi uit. Is dat altijd of alleen om aan het plaatje van de buitenwereld te voldoen?  

 

“Bijna te mooi om waar te zijn." 

 

Het is eigenlijk zo simpel:

Zo van binnen, zo van buiten, zo van buiten, zo van binnen. 

 

Ik doorleef het. Ik belichaam het. Wat je ziet is geen schone schijn. Het voelt goed om zo voor mezelf (mijn lijf) en de ruimtes waarin ik leef te zorgen. Niet alleen voor ons gezin en de lieve mensen die we ontvangen.

 

Natuurlijk heb ik ook nog veel meer te delen naast de ‘voor het oog zichtbare' schoonheid. Ik vind namelijk niks zo fascinerend als de schoonheid die we in ons dragen en daar neem ik jullie graag in mee.

 

Hoe mijn eigen aanwezigheid alles verandert, de energie die ik uitzendt, hoe ik in verbinding sta met mijn vrouwelijke wijsheid, leef, spreek en creëer. Dat ik aantrek wat bij mij past en zo in de frequentie van overvloed komt. Overgave aan purpose, universum en je ziel. Spirituele en pleasure ervaringen als je je gestagneerde shit los kan laten zodat je weer helder bent en kan creëren met bezieling en plezier. Nu zit ik in een fase van mijn leven dat ik zoveel van mezelf en het leven houd dat die vragen niet meer zo interessant zijn. Het enige dat er echt toe doet, is dat ik weet wie ik ben, mijn eigen pad vanuit connectie met mijn hoogste wijze zelf!